PAVA rustbeskyttelse

PAVA komplet 2-lags-behandling

Denne behandling anbefales til de fleste biler. Her er der tale om en grundig og certificeret rustbeskyttelse, hvor bilens undervogn, hulrum og inderskærme beskyttes. Behandlingen anbefales til både nyere og brugte biler.

Læs mere


PAVA Specialbehandling

PAVA Specialbehandling er rustbeskyttelse udviklet til førstegangsbeskyttelse af biler i alderen 3-5 år, samt til biler med meget overfladerust.

Denne PAVA behandling er perfekt til dig, der ikke før har brugt rustbeskyttelse til din 3-5 årige gamle bil. Derudover er den udviklet til biler med meget overfladerust og til biler, hvor der tidligere er påsprøjtet materiale eller PVC, eller til biler, hvor rusten er begyndt at løsne sig. I disse tilfælde er det nemlig muligt at hæmme det igangværende rustangreb med en grundig og effektiv PAVA rustbeskyttelse, så bilens levetid forlænges væsentligt.

Læs mere


PAVA Vedligeholdelsesbehandling

Få denne behandling og få effektiv PAVA antirustbeskyttelse af din bils undervogn, hulrum og inderskærme. Behandlingen er skræddersyet til bilen, der tidligere er blevet rustbeskyttet - gerne gentagne gange inden for en 2-3 årig periode.

Alle hulrum behandles, og undervognen rustbeskyttes de steder, hvor det tidligere produkt er slidt af. Til sidst proppes sprøjtehullerne til med gummipropper med rustbeskyttelse på, vaskes og tørres bilen både indvendigt og udvendigt.

Læs mere

Se alle vores afdelinger

Find afdeling

Du kan betale med følgende betalingsmidler

applepay dankort maestro mastercard mobilepay visa

Vi hjælper gerne

Du kan kontakte vores support på følgende måder: