PAVA rustbeskyttelse

PAVA komplet 2-lags-behandling

Denne behandling anbefales til de fleste biler. Her er der tale om en grundig og certificeret rustbeskyttelse, hvor bilens undervogn, hulrum og inderskærme beskyttes. Behandlingen anbefales til både nyere og brugte biler.

Læs mere


PAVA special 3-lags-behandling

Denne behandling anbefales til ældre køretøjer, som kræver særlig rustbeskyttelse. Det er f.eks. veterankøretøjer eller andre typer køretøjer, som er særligt udsatte og kræver ekstra behandling. I de fleste tilfælde, er en komplet 2-lags-behandling den optimale behandling.

Læs mere


PAVA efterbehandling bund og skærme

Efterbehandling foretages, hvis bilen indenfor de sidste 2 år allerede har fået en grundig undervognsbehandling. Her er der mulighed for at give bilen en ny behandling, så den fortsat er rustbeskyttet. Efterbehandlingen anbefales ikke til biler, som aldrig har været behandlet, eller hvor det er mere end 2 år siden sidste behandling. Efterbehandling kan foretages enten som behandling i hulrum og inderskærme, eller på selve undervognen. Vi anbefaler i de fleste tilfælde, at man vælger "komplet 2-lags-behandling".

Læs mere


PAVA efterbehandling hulrum

Efterbehandling foretages, hvis bilen indenfor de sidste 2 år allerede har fået en grundig undervognsbehandling. Her er der mulighed for at give bilen en ny behandling, så den fortsat er rustbeskyttet. Efterbehandlingen anbefales ikke til biler, som aldrig har været behandlet, eller hvor det er mere end 2 år siden sidste behandling. Efterbehandling kan foretages enten som behandling i hulrum og inderskærme, eller på selve undervognen. Vi anbefaler i de fleste tilfælde, at man vælger "komplet 2-lags-behandling"

Læs mere