Om Autodo

Autodo ejes af Autodo Undervognsbehandling ApS, som er en uafhængig leverandør af rustbeskyttelse, der gør det nemt og sikkert for dig at rustbeskytte din bil. Glem alt om industrikvarterer og besværlige telefonopkald, du kan nu bestille tid på nettet, og indlevere din bil til rustbeskyttelse i din lokale synshal, altid nær dig.

Autodo Undervognsbehandling ApS
Fruebjergvej 3
2100 København Ø
Tlf: 25 94 24 05
Telefontid: Man: 8:00 - 16:30. Tirs-tors: 8:00 - 17:00. Fre: 8:00 - 16:00
E-mail: mail@autodo.dk
CVR: 35 86 20 05

Udførelse vigtigere end produktet
Det er Autodos og FDMs opfattelse, at produkterne fra de kendte leverandører i det store og hele rustbeskytter lige godt. Der findes ingen undersøgelser, som beviser, at ét produkt kan fremhæves i forhold til andre. Det vigtigste er, at behandlingen udføres korrekt. Du er altid velkommen til at komme forbi en af vore partner-synshaller for at få vurderet, om din bil trænger til en undervognsbehandling.

Behandlingsbehovet varierer i forhold til bilmodel, bilens alder, brug og stand. Det er en individuel vurdering af den enkelte bil, hvornår den skal undervognsbehandles. Vi anbefaler dog, at alle nye biler bør rustbeskyttes fra ny for at forlænge bilens levetid, da bilerne ikke er produceret til et klima som det danske. Som hovedregel kan man sige, at jo billigere bilen er, jo mindre sandsynlighed er der for at den er rustbehandlet fra fabrikkens side.

Hos Autodo arbejder vi kun sammen med autoriserede rustbeskyttelsescentre og du får naturligvis garanti for at rustbeskyttelsen er korrekt udført.

Læs mere om de forskellige garantiordninger:

Garanti på PAVA-behandlinger

Garanti på SUVO-behandlinger

Garanti på Dinitrol-behandlinger

Aflever bilen til en af vore indleveringssteder inden kl. 9:00 på dagen for behandlingen, så kan du hente bilen næste hverdag efter kl. 14:30. Vi har lange åbningstider, og vi tilbyder fleksibilitet og kvalitet til en god pris.

Se alle vores afdelinger

Find afdeling

Du kan betale med følgende betalingsmidler

applepay dankort maestro mastercard mobilepay visa

Vi hjælper gerne

Du kan kontakte vores support på følgende måder: